Hoitava Hieronta

Juhan Hoitava Hieronta tarjoaa monipuolisia hierontapalveluita sinun hyvinvointisi parhaaksi. Hoitava hieronta on kehitetty vuosien kokemuksella, ja monet ovat saaneet kokea sen hyödyn terveydelleen ja hyvinvoinnilleen. Hoitava Hieronta ei rajoitu vaikutuksiltaan ainoastaan verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, nivelten liikelaajuuksien parantamiseen tai rentoon oloon, vaan se hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti; pinnallisten ja syvienkin lihasten sekä motoriikan osalta. Hoitavan hieronnan kivun hoidon päätavoite on minimoida asiakkaan kokema fyysinen kipu ja särky. Mikäli kipusi on lihas- tai hermoperäistä siihen on useimmiten löydettävissä oikeanlainen hoito. Oikein tehty ja tarvittaessa riittävän usein toistettu hoito auttaa varmistamaan sen, että kipu saadaan hoidettua tehokkaammin eikä se pääse laukeamaan uudestaan ja näin rajoittamaan elämää.
Myös tuki- ja liikuntaelin sairauksien (TULES) ennaltaehkäisyssä hoitava hieronta on mitä parhain, koska nämä usein saavat alkunsa lihasten ylikuormittumisesta sekä heikentymisestä.
 
Kenelle hoitava hieronta soveltuu?
Hoitava Hieronta soveltuu kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, ainoastaan naisille joiden raskaus on edennyt kolmannelle kuulle tai pidemmälle, ei suositella hierontaa. Hoitavalla hieronnalla vaikutukset ovat tehokkaammat kuin normaalilla klassisella hieronnalla, ja yksityiskohtainen lihasten ja lihaskalvojen eli faskioiden käsittely varmistaa sen, että saamasi hyöty on mahdollisimman hyvä.

 

Kivun hoito auttaa sinua pääsemään eroon lihas-ja hermoperäisistä kiputiloista.
Lukuisat suomalaiset kärsivät kivusta, jonka syy on pehmytkudos- eli lihasperäinen. Kipua on saatettu yrittää hoitaa lääkäreiden ja fysioterapeuttien avulla saamatta kunnollista apua oireille, koska oireiden todellista syytä ei ole paikallistettu eikä siten hoidettu oikein. Hoitava hieronta tulee tässä kohtaa avuksi. Se keskittyy pääsääntöisesti kivun taustalla oleviin syihin.
Juhan Hoitava Hieronta on ennen kaikkea hyvä valinta sinulle, joka kärsit kivusta/särystä ja olet turhautunut, koska et ole saanut oikeanlaista hoitoa joka tehoaisi kipuun. Myös urheilua aktiivisesti harrastaville mm. syvälihaskäsittely on tehokas tapa saada lihakset palautumaan kovasta rasituksesta tehokkaammin ja varmistamaan riittävän aineenvaihdunnan lihasten välillä.

 

Hoitava hieronta soveltuu erinomaisesti myöskin iäkkäämmille asiakkaille. Jos olet monisairas kerrothan ensitapaamisessa sairautesi,  jotta hoidon suunnittelu onnistuu paremmin. Muistathan että kärsivällisyys on malttia tässäkin asiassa. Aina odotettu hyöty ei tule ensimmäisellä eikä toisellakaan kertaa vaan vasta useampien hoitokertojen jälkeen. Joskus käsittelyn jälkeen säryt voivat jopa voimistua muutaman päivän ajaksi, josta ei myöskään tule huolestua, sillä joidenkin ihmisten keho reagoi jännityksen purkaantumiseen voimakkaammin.

Mikäli olet epävarma soveltuuko hoitava hieronta sinulle ja tilanteesi on monimutkaisempi, voit aina kysyä asiasta hoitavalta lääkäriltäsi.

Kaikki hoitomenetelmät perustuvat turvalliseen manuaaliseen terapiaan.

 

Jokaisella ihmisellä on oikeus kivuttomaan elämään. Älä siis jää kipusi kanssa yksin, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja anna Juhan Hoitavalle Hieronnalle mahdollisuus auttaa sinua ja saamaan elämänlaatusi jälleen paremmaksi.

 

Comments are closed.