Palvelut ja sisältö


Klassinen hieronta

– hoitava hieronta

– kivun hoito

 


Olen erikoistunut hoitopainotteiseen hierontaan sekä kivun hoitoon. Hoitopainotteinen hieronta / kivun hoito eroaa klassisesta- sekä urheiluhieronnasta siten, että siinä pyritään keskittymään enemmän syvemmällä oleviin lihaksiin, kalvoihin sekä jänteisiin, jotka usein ovat kipujen lähteitä. Asiakas haastattelun jälkeen laadimme yhdessä hoitosuunnitelman ja tavoitteen.

Kivun hoidossa käytetään erilaisia tekniikoita joita yhdistellen saadaan mahdollisimman hyvä lopputulos hoidon onnistumista ajatellen.

Kivun hoidossa käytettäviä tekniikoita ovat mm:

MET- venytykset (jännitys-rentoutusharjoitteet)
• Fysikaaliset hoidot (kylmä ja lämpöhoidot)
• jääpalahieronta
• TNS-sähköhoito
• Triggerpistekäsittely
• Faskia-lihaskalvokäsittely
• syvälihaskäsittely

Tämän lisäksi teen hoitoja erilaisiin purentalihasongelmiin, jotka aiheuttavat hoitamattomana monia erilaisia vaivoja eritoten kasvojen ja hartiaseudun alueelle ja nämä näkyvät usein päänsärkynä.
Mistä voin epäillä kärsiväni jonkin asteisesta purentalihasongelmasta?
Jos sinulla on usein toistuvia kasvon alueen särkyjä, migreenikohtauksia, korvakäytävän/sisäkorvan huminaa tai esim. naksuvat leukanivelet, saattaa se olla merkki juuri purentalihasongelmasta.

 

Tarvittaessa autan sinua myös ravitsemuksen suhteen, löytämään kehosi kokonaisvaltaista toipumista ja hyvinvointia edistävän ruokavalion. Myös kehonpuhdistumista edesauttava ruokavalio-ohjeistus tarvittaessa.
 
 

 

 

 

Comments are closed.