HEI!

Tervetuloa Juhan Hoitavan Hieronnan sivuille!
Sivuilta löydät tietoa palveluista sekä toiminnastamme.
Kärsitkö usein toistuvasta tai pitkäaikaisemmasta kivusta? Oletko käynyt eri lääkärien vastaanotoilla etkä ole saanut apua särkyysi muutoin kuin särkylääkkeiden vaikutuksesta? Oletko väsynyt siihen että hoidot eivät tehoa toivotulla tavalla?
Juhan Hoitava Hieronta on juuri sinua varten. Autan sinua parhaani mukaan jotta kärsimäsi kipu ja särky saataisiin hoidettua kuntoon ja jotta elämänlaatusi parantuisi.
Hoitavan hieronnan hyödyt terveydellesi ovat merkittäviä sillä jo yksi kerta aikaansaa monia fysiologisia vaikutuksia kehossasi. Hieronta ei ole pelkästään oiva tapa rentoutua ja saada keho purkamaan stressiä tai vilkasuttamaan heikentynyttä verenkiertoa, vaan se on oikein tehtynä myös erinomainen hoitokeino erilaisten kehon ongelmien, kuten kiputilojen hoidoissa.


Toimin pääsääntöisesti Muuramessa mutta teen myös kotikäyntejä sekä yrityskäyntejä Jyväskylän alueella.
Kärsitkö jostakin kiputilasta, johon et ole saanut apua lääkäriltäsi? Kiusaako jatkuvat särkytilat, aiheutuuko sinulle päivittäistä liikunnallista rajoitusta jonkin kivun takia? Älä huoli, Juhan Hoitava Hieronta auttaa sinua ongelmiesi hoidon kanssa.


Vastaanotto sijaitsee Muuramessa, Muuratkunnon tiloissa.
Kysymykset / palaute

One Comment

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *